Украса Летящи мечета

Случвало ли ви се е да отправите поглед нагоре и да видите мече… което лети в облаците?

Да, въпросът ни е съвсем точен, няма грешка.

Специално за първия рожден ден на Виктор, от облаците се приземиха няколко симпатични и пухкави мечета, готови за топли прегръдки. Въпреки че бързаха да се приберат у дома, те на драго сърце се съгласиха да останат и да бъдат част от този толкова специален празник 🙂

За да посрещне гостите подобаващо, екипът ни декорира масите с изящни сини панделки. Ефекта на “летене” в украсата постигнахме, като поставихме прекрасни аранжировки от мечета, които сякаш се готвят да излетят в облаците с балон.

За декора на украса Летящи мечета комбинирахме две пана в телесен цвят. Арката от балони бе в бял, екрю и два нюанса на синия цвят. Добавихме и няколко прозрачни балона, които внесоха усещане за лекота и безтегловност.

Следвайки тенденцията на украсата, пред композицията от пана поставихме голямо мече, стиснало букет от балони и канещо се да излети.

Кухата единица, която напълнихме с балони, подсказваше за повода на празника, събрал малки и големи – първата годинка на Виктор.

Ярък акцент в украсата бе светещият надпис One, който не просто показваше възрастта на чаровния рожденик. Той светеше толкова силно, че можеше да бъде видян, дори и ако летиш високо в небето 🙂

Празнувайки първата изминала година от живота на дете, ние, възрастните, сякаш си позволяваме да повярваме в явно невъзможното. Дръзваме да помечтаем. И като че ли от най-затънтеното кътче на сърцето ни изплува онази грижливо пазена детска наивност, която сме искали да скрием през осъзнатия ни живот на “големи”.

Украса Летящи мечета е точно това бленуване, към което се завръщаме всеки път, с мечтание. По детски.

Насладете й се!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати