Украса костенурките Нинджа

Давид и Християн са две много любими деца на екипа на Плам Студио. Истинско удоволствие бе да сътворим за тях Украса костенурките Нинджа. И двамата малчугани са безспорна муза и вдъхновение. Щурият им нрав и невинно детско излъчване успяват да извадят най-доброто от нас. Щастливи сме, че в екипа ни непрестанно се чува заразяващ детски смях.

Сещате ли се за малко момченце, което да не си пада по Костенурките Нинджа, защото ние не?! Помним това детско филмче от десетилетия и сме убедени, че интересът към него никога няма да стихне.

За да зарадваме Давид и Християн, ние използвахме овално пано, върху което разположихме картинка с четирите костенурки. Добавихме черни рамки, върху които окачихме арка от балони в зелен, сив и черен цвят. Истински цветна и атрактивна украса, която определено си струва да бъде разгледана от близо.

На пода поставихме зелена трева, за да завършим основата на интериора.

Варелите категорично напомнят за подземията, където живеят костенурките. Колкото и странно да ви се струва, малките деца не пропускат детайлите и тяхното въздействие. Давид и Християн бяха възхитени от своята украса, а онзи пламък в очите им ни накара да се чувстваме по-удовлетворени от всеки друг път.

Сладките под формата на пица успяха да очароват не само децата, но и възрастните. Сладка пица?! Звучи страхотно, нали?!

В Украса костенурките Нинджа вложихме много повече от старание, вложихме сърце и душа. Не спирайте да правите децата си щастливи и помнете, че техните усмивки са най-ценният ни подарък.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати