Украса Играта на играчките

Украса Играта на играчките несъмнено успява да се превърне в един от любимите ни проекти. На пръв поглед ни прави впечатление, че декорът е съвкупност от много цветове, но малко след това стигаме до заключението, че те не се „бият” помежду си. Това е най-вече заради черно – белите елементи, наподобяващи украсата на кравите. Те перфектно балансират цялата композиция.

Украса Играта на играчките – море от цветове, радващо всяко дете

Тази украса задоволи очакванията на прекрасния рожденик Крис, както и на неговите родители и всички останали, присъстващи на тържеството.

В нея ние вложихме не само професионализъм, но и неизмерими дози въображение и креативност. За да превърнем един малък рожденик в най-щастливото дете на света, не просто украсихме с любимите му герои, но и включихме Робота, който е фундамент в детското филмче.

Цветната арка от балони се увива около масите, спускайки се от най-горната част на кръглия гръб. Добавихме и цифрата 5, която също е с кравешки елементи.

Мъфините впечатляваха със своята визия. Върху тях бяха изобразени елементи от филмчето: прасенцето, извънземното, облачета, ризата на Уди.

Кейк попсчетата също приканваха малчуганите да вкусят от тях, най-вече заради начина, по който изглеждаха.

На рождения ден на Крис присъстваше още грандиозна торта, която е изцяло в темата на партито. За нея избрахме красив поднос, който подчертаваше съвършенството й.

Украса Играта на Играчките ни накара за миг да забравим за реалността и да се пренесем в свят, където единствено шареното е актуално!

Плам Студио не мечтаем, защото мечтите са химера. Ние изпълняваме вашите желания и го правим по възможно най-бляскавия начин!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати