Украса Златна звезда

Категория:

Рождени дни

На този ден една прелестно красива млада дама навърши своите 24 години. Тя ни най-малко предполагаше, че екипът на Плам студио работим неуморно „зад гърба й”, сътворявайки Украса Златна звезда, за която сме сигурни, че ще я усмихне широко.

Добрата новина е, че всичко мина по план и нито за миг красавицата не предположи, че най-любимите й хора действат в посока перфектния рожден ден.

С какво украса Златна звезда се отличава от останалите

Това е една малко по-различна украса, тъй като в нея бяха включени огромни 4Д звезди, които няма как човек да не забележи.

Те не само грееха, но и предизвикваха възхитителни звуци сред поканените. Трудно е да опишем с какъв финес красяха помещението и колко бляскаво настроение предаваха.

За да бъде всичко изпипано до най-дребния щрих дори, ние решихме да заложим както на фото кът, така и на красива подредба на масата за гости.

Балонената арка е истински удивителна. Тя беше богато украсена от златни и черни балони. Гордо допълваше нежно разливащите се златни ресни, които с магнетичен чар приканваха към безброй снимки, запечатващи момента.

Масата на гостите украсихме със златни покривки, върху които старателно подредихме подложни чинии и салфетки. Златните свещници с плаващи свещи придаваха завършен вид на красивата трапеза.

Фундамент за нас бе да изкараме всеки гост от сивото ежедневие и коловоза на живота и да го накараме да се почувства като звезда на празника на красивата дама.

И да, успяхме! Горди сме, че разпалваме пламъчетата във вашите сърца и ви подаряваме емоции, които да ви зареждат за дълго време напред.

Вашето „Благодаря” е нашата най-голяма награда.

Ако искаш и ти да заблестиш,

можеш спокойно да ни се довериш.

Ресни, балони и конфети,

на твоя празник всичко ще свети.

Шампанско ще се лее до насита,

А чашите ще преливат с „Маргарита”.

ние знаем как да ви подтикнем към танци и забавления,

които успяхме да запазим дори по време на пандемия!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати