Украса за юбилей на мъж в черно и златно

Категория:

Рождени дни

50 години – зряла възраст, в която мъжете гордо могат да застанат пред близки и приятели и да демонстрират класа, стил и увереност. Това е повод, който категорично трябва да бъде запечатан и съхранен.

 При тази украса ние заложихме на максимално изчистена и стилна визия. Декорът за снимки представляваше бляскава стена в златен цвят. Двете вертикални колони от балони в златен и черен цвят подсилваха нейното присъствие и очертаваха красива рамка.

Към цялото това класно и бляскаво творение добавихме и малко светлини за разкош. Те идваха директно от цифрите 50, които носят парти настроение.

Златните маси, които бяха част от декора за снимки, си хармонира съвършено добре с останалата част от украсата. Те бяха отрупани с подноси с шампанско, предназначени за гостите и welcome drink частта.

Оставихме своя почерк и върху масите за гостите. Тях белязахме с класическо и стилно излъчване. В центъра на всяка маса разположихме красив свещник и номер в златна рамка.

Добавихме тейбъл картички и златни подложни чинии. Брилянтно изчистена визия, пасваща изцяло на мъжката натура.

Украса за юбилей на мъж в черно и златно е поредната любима за нас. В нея несъмнено прозира много стил, много класа, много изтънченост и неподправеност.

Сега е моментът да й се насладите и вие!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати