Украса за сватба Приказно горско

Категория:

Сватби

Това е една от онези сватби, за които можем да кажем, че е излята от природата. На този ден присъстваше нещо магнетично и необикновено, нещо чисто и неопетнено.

Магията, която се носеше наоколо, беше специална. Това е само една от причините, заради които се чувстваме късметлии, че бяхме част от сватбеното тържество на Деница и Александър.

Украса за сватба Приказно горско – специалният ден за двама влюбени

Наистина много можем да разказваме за подготовка, декорация и прочие. Ще се фокусираме обаче върху най-същественото от този проект, така че да не ви правим съучастници в нашите задкулисни приготовления.

Имало едно време двама влюбени, в чиито живот се е появила малка принцеса. Днес те решават да кажат заветното „Да” и да се превърнат в съпруг и съпруга. На празника им присъстваха най-близките и любими хора.

Шафери и шаферки изглеждаха фантастично. Дамите бяха с ефирни и красиви рокли, преливащи от нежно розово към пламенно бордо.

Вълшебната сватба започна и завърши в Приказната градина Уди, град Елен Пелин. Всички маси бяха перфектно разположени в периферията на градината. Както и сами виждате, стилът е изцяло бохо.

Младото семейство много държеше на това техният ден да се откроява от всички останали. Да, ние помогнахме това да се случи.

Заложихме изцяло на златните и прасковени нюанси. Те присъстваха сред подложни чинии, върху които елегантно разположихме салфетка, рамки с номерата на масите и вази, декорирани с живи и ухаещи цветя.

Масата на младоженците беше онова, което приковаваше погледите право към себе си. Нестандартна, разчупена, необикновена, тя се явяваше като акцент в самата градина.

Двата дънера, върху които беше поставен стъкления плот, способстваха за постигане на природна красота.

За фон поставихме макраме, направено от ръцете на нашата красива булка. То беше част и от декора на изнесения ритуал.

Стената със снимки също успя да развълнува гостите. Тя ни показа най-запомнящите се моменти от живота на младата двойка.

Всичко бе толкова нежно и феерично, та чак не ни се щеше да свършва. Истинско удоволствие бе за нас да участваме в реализацията на този приказен ден. Плам Студио храним въображението и креативността си именно от вашите специални мигове!

Украса за сватба Приказно горско ни потопи в дебрите на необятната природа!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати