Украса за сватба М&А

Категория:

Сватби

Представяме на вашето внимание Украса за сватба М&А. Имате удоволствието да се насладите на много семпли и изчистени линии, през които прозира безмерна нежност и кристална любов.

Годините опи и професионализмът, който сме успели да овладеем, са ни научили на едно – понякога е нужно съвсем малко човек да заблести като звезда в сватбения си ден. Тази украса е доказателство за това.

За сватбата на младото семейство Обретенови подготвихме арка за изнесен ритуал. Декорацията се получи феноменално красиво. Тя включваше бели воали и комбинация от зелен евкалипт, бяла и синя хортензия. Много нежно, семпло и очарователно.

Младоженската маса декорирахме основно в бяло. Цветът, който символизира чистота, невинност, искреност, въображение и мечти. По цялата дължина на масата разположихме цветя в зелен, бял и син цвят.

Масите на гостите също бяха докоснати с вълшебната пръчица на екипа на Плам Студио. Тях украсихме с аранжировки от цветя, които да разпръснат не само свежест, но и ухание.

Имаме страхотни снимки на младите влюбени, които споделяме с вас и ви каним да почувствате магията, което семейство Обретенови възпламени само с присъствието си.

Благодарим ви, че бяхме част от Украса за сватба М&А!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати