Украса за сватба Напудрено злато

Категория:

Сватби

Украса за сватба Напудрено злато е един от онези проекти, които радват сетивата. Вглеждайки се във всеки един елемент, човек иска да потъне в него и да мечтае до насита. Паулина и Тихомир ни предоставиха привилегията да творим на воля, докато не се получи това обаятелно великолепие.

Като, че ли всичко бе посипано с напудрено злато. Във въздуха се носеше нежно ухание, изливащо се директно от естествените растения, които ние така умело успяхме да аранжираме на ключови места.

Украса за сватба Напудрено злато – магията на един сватбен ден

Това е една от онези морски сватби, които имат честта да се състоят в красив и интересен ресторант. Истината е, че той не се нуждаеше от много, за да заблести с пълна сила. Интересната му визия беше на наша страна и позволи безпогрешна реализация на всяка дизайнерска хрумка и идея.

Заложихме на ефирно  падащи пандели по столовете и тишлайфери по масите. Така не скриваме екзотичното излъчване на оригиналната мебелировка.

Доверихме се изцяло на едни от най-любимите и предпочитани цветя, които съчетани помежду си, създават истинска феерия от ухания. Далия, хортензия, роза, еустома – с тях успяхме да превърнем масата на младоженците в приказна.

За да завършим декора в ресторанта, ние избрахме да поставим златни подложни чинни, в които разположихме прецизно сгънати хангали (салфетки от плат). Номерата на масите пасваха съвършено към останалата част от декорацията.

Както и сами можете да се досетите, за пореден път ние бяхме титуляри, що се отнася до създаване на дизайн и реализиране на цялостната идея.

Голямата цветна аранжировка красеше единия край на масата на младоженците, а останалата част елегантно запълнихме с млечно бели свещи.

Ръцете на шаферките украсихме с цветни бижута, под формата на гривни, а сватбената кола декорирахме с нежно оплетени цветове и форми.

Сбъднахме още една мечта и се изкачихме на едно стъпало по-горе към достигане до съвършенството.

Плам Студио сме винаги готови да разпръснем магия и великолепие. Украса за сватба Напудрено злато доказва това!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати