Украса за първи рожден ден

Украса за първи рожден ден Special бе истинско предизвикателство за екипа на Плам Студио. Причината за това е дъщеричката на една от феите в екипа, с които създаваме тези несравними красоти и вълшебства.

Дългогодишният ни опит и десетките мероприятия, в които сме участвали, ни позволиха да се докоснем до всевъзможни декори, украси, елементи, мотиви. Всичко ни е до болка познато. Към едно сме пристрастни, към друго – не толкова.

Успешно обаче успяхме да избягаме от професионалното си изкривяване и да погледнем през очите на малката Деа. Така родихме тази неземна красота, която нарекохме украса за първи рожден ден special.

Украса за първи рожден ден Special  – великолепие по своему

Деа навърши своята годинка и прие християнската вяра в един и същи ден. Както и сами можете да предположите на тази възраст малчуганите все още нямат любим герой. Това бе и причината да пресъздадем горски рожден ден.

За основа на декора избрахме дървен параван, като половината част покрихме с арка от балони, а другата половина украсихме със зеленина. Ще видите как нежни рози и хортензии в светло розов нюанс надничат от местата си. Върху голям дървен кръг изписахме името на малкия ангел Деа.

Тортата бе несравнимо семпла и също толкова ефектна. Акцент бяха цветята, поставени в центъра й, както и топер One.

За да бъде всичко завършено и още по-официално, създадохме разпределително табло, включващо имената на гостите.

По масите разположихме ниски аранжировки от зеленина и бели дървени свещници, които се съчетаваха безкомпромисно добре с останалата част от украсата.

Ние от Плам Студио жадуваме точно за такива моменти. За нас всяко предизвикателство е път към успеха!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати