Украса за първи рожден ден пеперуди

Имахме удоволствието да бъдем част от празника на Мадлен и да създадем Украса за първи рожден ден пеперуди. Истинска наслада бе за нас да превърнем един кът в приказно магичен.

Използвахме масата ONE, която сама по себе си подсказва за повода, който всички се канят да отпразнуват.

Разбира се, тя не бе достатъчна. За да създадем феерия от нежност, ние я комбинирахме със златни масички, върху които разположихме подаръчетата за всеки от гостите – рамка със снимка на малката принцеса – радост за окото!

Заложихме на единица, изпълнена с балони в цветове, които отлично си хармонират с останалата част от украсата.

Допълнихме украсата със златна решетка, върху която окачихме надпис „Свето Кръщение” и по този начин подсилихме усещането, което се стремяхме да посеем сред присъстващите.

Снимките от първите 12 месеца на Мадлен предизвикваха усмивки, умиление и бяха като балсам за душата. Понякога хората се замисляме колко бързо всъщност минава времето и как неусетно се изплъзва измежду пръстите ни. Това бе един от онези моменти.

Целият ресторант беше приказно украсен в бяло, розово и златно – великолепие, което те приканва да празнуваш до забрава, оставяйки тревогите зад себе си.

Щастие е за нас да наблюдаваме блясъка в очите на своите клиенти. Украса за първи рожден ден пеперуди за пореден път ни нашепва, че сме избрали онова призвание, което най-точно ни пасва!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати