Украса за първи рожден ден близнаци

Какво по-прекрасно от това в живота ни да се появят не едно, а цели две ангелчета, придаващи му смисъл и подсилващи нашите обич, отдаденост и закрила?!

Истински щастливи сме, защото в този ден имахме възможността да зарадваме не едно, а цели две мъничета – Зорница и Радослав.

Създадохме украса, която бе отражение на цветния детски свят, посипан с мечти и напудрен със сладки усмивки.

В украса за първи рожден ден близнаци избрахме да съчетаем две правоъгълни пана, които мислено разделихме по средата.

Едното пано допълнихме с арка от сини балони, а другото – с арка от розови балони. Включихме и златен хром балони, които автоматично се превърнаха в акцент и препратка към останалата част от декора.

Частта на Радо допълнихме с фигура на мече, а за Зори избрахме зайче. И двете животинчета имаха закачлив вид и бяха в синхрон помежду си.

Цилиндричните маси, които са част от украсата, декорирахме със златни звезди, различни по размер. Надписът „Свето Кръщение“ подсказваше и за втория повод, събрал на едно място близки, приятели и роднини на семейството.

За още повече разкош и сияние включихме и светеща единица. Тя определено е сред най-харесваните попълнения, тъй като не само намига на малчугани и възрастни, но и сочи възрастта на малките братче и сестриче.

Украса за първи рожден ден близнаци е сред любимите ни. Една такава украса успява да извади най-доброто от нас и да ни научи да боравим перфектно с креативност и въображение.

Оставяме ви да й се насладите!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати