Украса за първия рожден ден на Благовеста

Украса за първия рожден ден на Благовеста- истинска розова експлозия. Толкова нежна, парфюмирана с флорални мотиви и отразяваща невинността на една малка дама, навършваща своята първа годинка.

За рождения ден на Благовеста нашият екип се спряхме на два нюанса на розовия цвят. Към бонбонената феерия добавихме телесен и розово злато балони. Така постигнахме онзи завършващ щрих, към който се стремяхме през цялото време.

Между балоните добавихме цветя и пеперуди, които се съчетаваха съвършено добре с всички останали елементи.

Белите маси, предвидени за тортата и лакомствата, също декорирахме с цветя. Кухата единица напълнихме с балони в цветовете на арката и на места включихме малки цветчета, които закачливо надничаха измежду тях.

Украса за първия рожден ден на Благовеста се получи като страница от приказка, която всички сме нетърпеливи да прочетем.

Направете го и не забравяйте, че Плам Студио творим със сърце и душа, защото вярваме, че в малките неща се крие неподправена магия!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати