Украса за завършване

Категория:

Балове

Ето, че дългоочакваният момент настъпи – балът. Това е онзи ден от живота на човек, който се помни за вечни времена. Това е последната среща, това е край и начало. Невъзможно е този празник да не бъде отпразнуван така, както заслужава с украса за завършване.

Днес главният герой е Доника – истинска принцеса като от приказките. Млада, красива, изискана и разпръскваща блясък – всеки би се вдъхновил, докато я гледа.

За да успеем да реализираме идеите на това слънчево създание, ние заложихме на две бели платна, върху които поставихме надпис и арка от балони в розов и сив цвят с акцент сребърен хром.

Избрахме да допълним декорацията на Украса за завършване с цилиндрични маси, върху които подредихме тортата и всички останали сладки изкушения.

Абитуриентката изглеждаше фантастично, а нейната рокля в розов и светло сив цвят се открояваше съвършено добре на белите платна.

Надписът гласеше: „Честито Завършване, Доника!”, а в допълнение към него имаше и графичен елемент на абсолвентската шапка!

Пожелаваме на Доника попътен вятър и лесно изкачване на стъпалата, водещи към най-високите върхове!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати