Украса за бебе Анна- Мария

Украса за бебе Анна – Мария е поредното предизвикателство за екипа на Плам студио. Когато сътворяваме декора за първия празник на едно малко създание, няма да крием, че вълнението ескалира в нас. Едновременно се стараем да постигнем една брилянтна нежност и топло усещане, премесено с нотки на празничност.

Такъв тип украси обикновено се реализират в дома на младите родители. Това ни задължава да съобразим декора с интериора. Щастливи сме, че имаме тази възможност, защото това е една от онези украси, при които ясно прозира нашето лично отношение към най-малките членове в семействата ви.

Концепцията на украсата се завъртя около бохо дъгата. Както обичаме да казваме: „От там тръгна всичко.“.

Разположихме бяло пано с надпис и дъга в оранжево-розовата гама. За направата на арката от балони избрахме да включим телесен, розов и праскова цвят.

Разположихме и прозрачни паралелепипеди върху пухкаво розово килимче.

Пампаска трева се съчетаваше перфектно с ламата- елемент от дома на младото семейство. Невъзможно бе да не я включим в украсата.

Посрещането на едно бебче няма как да бъде завършено, ако липсва бебешка статистика и кутии baby, пълни с балони.

За сладките, каквото и да кажем, ще е малко. Те бяха брилянтно изпълнени, спрямо нашите високи изисквания. Поздравления за сладкарите – естети, които влагат също толкова много старание, колкото самите нас.

Украса за бебе Анна- Мария е началото на една много красива приказка за цялото семейство! 

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати