Украса за бал на випуск

Категория:

Балове

С Украса за бал на випуск не само разгърнахме безгранична креативност, но и изпитахме дълбоко възхищение към всички онези зрелостници, чието желание бе на този важен ден да присъства красива украса, още повече подсилваща настроението им.

Няма да крием, че такива постъпки ни карат да се чувстваме и щастливи, и горди. Именно за випуск 2022 година създадохме феерия от златен, черен и телесен цвят.

Всички тези нюанси си хармонираха така добре помежду си. Създаваха усещане за стил, класа и блясък.

Добавихме и пампаска трева, придаваща закачливост на цялостния интериор.

Не пропуснахме да украсим и масите. Върху тях подредихме високи златни стойки с пампаска трева, златни подложи чинии и тейбъл картички.

Украса за бал на випуск е сред онези, които истински вълнуват. Тя е не просто отливка на нашата креативност и отдаденост, но и стремеж да зарадваме всички онези момичета и момчета, търсещи красотата в малките неща.

Благодарим ви!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати