Украса Животни

В Украса Животни ще станете свидетели на едно интересно преплитане между света на джунглата и онези така обичани от всички пастелни нюанси, които карат душите ни да танцуват.

Първоначалната ни идея бе да потопим малкия Габриел в добре познатата джунгла. Но постепенно изместихме фокуса към една по-различна украса, която всъщност се превърна в любима за целия ни екип.

Украса Животни се отличава до голяма степен от останалите декори в анималистичен стил, които сме сътворявали. Тя е нежна, топла и от нея струи неподправена закачливост.

Използвахме бели платна за гръб, върху които изписахме името на детето, както и двата повода, събрали толкова много гости на едно място.

В средата на паната разположихме органична арка от балони в светло оранжев, кафяв и сив нюанс. За разкош добавихме и прозрачни балони, отразяващи блясъка на празника.

Върху белите цилиндрични маси подредихме изобилие от лакомства. Сладки мъфини, бисквитки с името на детето и тортата, която съвсем спокойно можем да сравним с произведение на изкуството.

Като допълнение към самата украса добавихме и фигурки на животни, както и хартиени палмови листа, които перфектно се съчетават с останалата част от декора и подсказват каква е тематиката на празника.

Голямата единица, изпълнена с балони, се сливаше с приказния животински свят и същевременно с това се открояваше от него, напомняйки на всички, че Габи е вече на 1 годинка!

Украса Животни е вълнуваща и забавна. Тя е пастелно нежна и по детски интригуваща. Тя е поредното наше творение, в което вложихме частица от сърцата си!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати