Украса Енканто

Да! Украса Енканто несъмнено е очаквана дълго време от целият екип на Плам Студио. Ето, че настъпи моментът, в който най-накрая имахме привилегията да я изработим. Щастливи сме, защото обожаваме цветните комбинации, а тук категорично не липсват такива.

За майката на Стефи бе много важно да намерим баланса между цветовете, защото самата анимация прелива от най-различни нюанси. Именно това ни подтикна към съчетанието между зелената трева и пано с печат. Така си позволихме да се развихрим по начин, който умеем.

Благодарение на тази комбинация, балонената арка успя да изпъкне невероятно добре на зеления фон и да се превърне в препратка към паното с печата на героинята Изабел

Заложихме на прозрачни маси, които комбинирахме с лилави цилиндрични маси. Така избегнахме прекаленото насищане на цветове, което в един момент започва да дразни окото. Между балоните поставихме нежни цветенца, а по масите, отрупани с лакомства, може да видите накацали пеперудки.

Подносите, които подредихме върху масите, бяха отрупани с меденки под формата на пеперудки и цветя, кръгли кейк – попсчета, сладки сладоледи. Тортата е неземно красива. На нея се вижда онзи приказен дом, в който живеят героите.

Украса Енканто е истински ураган от свежи и ярки цветове, които през цялото време караха Стефи да се чувства повече от специална на нейния пети рожден ден!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати