Украса Елза и Ана

Когато надникваме пак и пак в украса Елза и Ана, за момент имаме усещането, че сме попаднали в техния приказен замък, където снежната покривка отразява блясъка и красотата на двете принцеси.

Украса Елза и Ана сътворихме специално за Неделия и навършването на нейните 4 годинки. Тя е пищна, богата, с множество детайли и фигури. Тя те кара да запееш и затанцуваш, да се усмихнеш широко и да мечтаеш силно.

Заложихме на бял, светло син и лилав цвят. Включихме много бляскави елементи, защото именно такива са главните герои – приказни красавици, превърнали се в любими персонажи на всяка подрастваща дама.

Направихме причудлива комбинация от кръгло пано и две странични, върху които разположихме Елза и Ана.

Арката от балони се получи повече от красива и напомняща за обаятелните зимни приказки. При изработката й добавихме прозрачни балони, акценти хром, както и снежинки.

Масите са поредното нещо, които привличаше погледите на присъстващите. Идеята ни бе да пресъздадем онази снежна атмосфера, позната на малките момиченца и всички останали любители на детското филмче. Използвахме цилиндрични маси, които комбинирахме с прозрачни паралелепипеди. За да бъде още по-взривяваща атмосферата, ние ги напълнихме с пух, имитиращ сняг.

Фигурата на Олаф също надничаше зад масите и закачливо се усмихваше на малчуганите.

Изобилие от сладки отрупваше подносите – студени сладоледи, кейк-попсчета, мъфини, меденки.

Разбира се, със същото внимание и прецизност подходихме и към масата на възрастните и тази за малките гости на партито.

Украса Елза и Ана разпръсква блясък и нежност. Парфюмирана в снежно ухание, тя пренасяше всеки от нас в света на двете принцеси!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати