Украса Дъга

Украса дъга е една от онези украси, които те карат да се усмихваш, без да можем да контролираш емоциите си. Всички тези цветове успяват да те потопят в света на децата – там, където най-ценени са смехът и веселието, там, където липсват грижите и тревогите. Хубаво е да си поднасяме и такива моменти и да оцветяваме дните си с нюансите на дъгата.

Точно такъв бе празникът на Христина – магичен и невероятно забавен. Ден, в който имаш усещането, че мечтите ти се сбъдват, а сърцето ти прелива от положителни емоции.

Украса дъга включваше голям кръг с цветовете на дъгата, на който окачихме арка от бели балони, успяващи да си контрастират с малките цветни балони, отново в цветовете на дъгата.

Количката за сладоледи, която избрахме да включим в Украса дъга, преливаше от всевъзможни сладки изкушения – сладоледи, кейк – попсове и божествено вкусни френски макарони.

Най-отгоре гордо се подвизаваше невероятно красивата торта с дъга.

Невъзможно е един подобен празник да премине без присъствието на пинята. Всеки знае, че това е сред любимите изненади за малчуганите. Ние избрахме да включим пинята под формата на дъга, която успя да нанесе своя завършващ щрих.

Шестицата, пълна с балони, подсказваше, че Хриси вече е достатъчно голяма, за да оцвети мечтите си в най-ярките и красиви цветове.

Насладете се на един истински цветен празник, който ще изпълни сърцата ви с надежди и ще ви накара да надзърнете отблизо в света на своите любими същества – вашите деца!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати