Украса Джунгла в пастел

Макар пастелните цветове да заглушават въздействието на чистите нюанси, те винаги приканват към себе си по един абсолютно нестандартен начин. Обикновено можем да ги наблюдаваме с часове, без да се отегчим от багрите им.

Днес имахме честта и удоволствието да създадем Украса Джунгла в пастел за едно малко ангелче Александър, което отпразнува своя втори рожден ден и своето кръщене.

Знаете, че покръстването се случва веднъж в живота и обикновено всеки родител държи на това празничният ден да е повече от магичен. Щастливи сме, че поръсихме от специалния си прашец и допринесохме за вълнението както на малкия Алекс, така и на всички празнуващи.

Украса Джунгла в пастел – разлята нежност и копринена загадка

Майката на Алекс имаше желание именно пастелни цветове да бъдат в епицентъра на самата украса. Ние веднага откликнахме на това и създадохме параван, имитиращ шарките на жираф. Цветовете са: зелено, горчица, сиво и телесно. Всички те се гонеха в пастелната гама и създадоха един чудесен фон за стотици снимки и усмивки.

При направата на арката с балони, в която доминираха светло зелен цвят, горчица и тъмно зелен, си позволихме да добавим зелен хром балони, като по този начин съумяхме да разчупим цветово композицията.

Балоните се преплитаха измежду белите цилиндрични маси и още повече ни пренасяха в джунглата.

Фигурите на жираф и лъв намериха своето място сред балоните и се сливаха невероятно добре с целия интериор.

Върху бели цилиндрични маси разположихме всевъзможни лакомства за най-малките гости на рожденика. Те бяха богато отрупани с кейк-попсове с шарки на животни, меденки под формата на листа и форми на животни, сладки под формата на сладоледи, ягоди, облечени в шоколад и много други.

Изчистено бялата торта изпъкваше сред пастелната джунгла, а фигурите, които я красяха, някак закачливо ни намигаха.

За подова настилка използвахме изкуствена трева, така че Украса Джунгла пастел да бъде изцяло завършена!

Обичаме всеки един миг, прекаран в творчество и реализиране на вашите идеи. Ценим желанията ви и нямаме търпение да видим вашите усмивки!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати