Украса Дарт Вейдър

Плам Студио ви представяме една изключително грандиозна украса Дарт Вейдър, която бе реализирана специално за 7 – годишния Никола по случай неговия рожден ден. Истински вълнуваща и нестандартно омагьосваща, тя успя да ни пренесе в междузвездното небе.

Безкрайно щастливи сме, че крайният резултат бе подобаващо оценен от специалния гост, а именно самият рожденик.

Започваме с фото къта, който представляваше съчетание от асиметрични бели паравани. Върху тях разположихме името на детето, както и самия Дарт Вейдър.

Арката от балони се увиваше около паравана, включваща черни, сини и сребърен хром балони. И сами усещате магията, която носят сребърните звезди. Те пренасяха гостите в други светове и ги правиха съучастници на вълненията на Никола.

Сините балони се открояват по един великолепен начин и придават свежест и пъстрота на черно – бялата декорация.

Върху бели цилиндрични маси разположихме красива тематична торта, над която надничаше самият той – Дарт Вейдър. Кое дете не би се почувствало щастливо, виждайки как пред очите му се разгръща всичко онова, което го вълнува и радва?!

Кулминацията сред сладкишите бяха специалните чаши, в които подредихме кейк-попсчетата. Тяхната роля бе да предизвикат най-широката и искрена усмивка върху лицето на Никола. Един от подаръците, който порасналото вече момче получи за своя празник.

Тематични меденки допълваха вкусната визия на масите!

Всичко бе някак пищно и завършено. Всеки един щрих бе отражение на света на 7 – годишното дете. Всеки един елемент бе на мястото си и създаваше едно цяло – мечтания празник на Никола!

Доверявайки ни се, вие изкарвате най-доброто от нас. Ние творим за да ви правим щастливи. Нищо не е в състояние да ни подтикне към летаргия, защото детските трепети са ни до болка познати и нашата мисия е малките ни наследници да се чувстват специални, обичани и ценени!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати