Украса Горско царство

Каним ви в Украса Горско царство на малкия Момчил. Тук ще забравите за негативни мисли и тревоги. В този свят на почит са игрите, забавленията и усмивките. Отвсякъде надничат горски обитатели и тревички, а във въздуха се носи ухание на едно щастливо детство.

Украса Горско царство е истинска приказка, разказана от много цветове, детайли и елементи. Всички те си хармонираха и радваха гостите, присъстващи на този така специален ден за семейството на Момчил.

Цветовете на балонената арка са кафяв, зелен и оранжев. Извиваща се около кръглия бекграунд, тя се слива с декоративните масички и разпръснатите по земята дървени пънчета. Истината е, че никога не бихме променили сюжета на днешната приказка, защото хората имат нужда от усмивки, а украсата им ги поднесе на големи порции.

Зелената трева имитира горска поляна, а върху нея се подвизава единица, пълна с балони в цветовете на арката.

Тортата е поредният шедьовър, който насочва светлините на прожекторите право към себе си. Върху останалите масички разположихме подноси, отрупани с лакомства.

Украса Горско царство ни приканва да отворим кориците на една детска приказка, която ще препрочитаме цял живот на своите любими деца. Потопете се в нея!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати