Украса Горско кръщене

Категория:

Кръщенета

Това е една от най-забележителните украси, които имахме възможността да сътворим. Поводът бе кръщенето на малкия Кристиан, който вече има свой ангел  хранител. Ще станете свидетели на едно вълшебно „представление”, доближаващо се изключително много до натуралното и естественото в природата.

Горди сме, че съумяхме да реализираме на 100% идеите, свързани с украса горко кръщене. Ще ви разкажем малко по-детайлно какво включваше тя и кои са основните й акценти.

Украса Горско кръщене – природно вълшебство, излято в облаците

Наблюдавайки цялата украса, ние чувстваме истинско удовлетворение, защото бяхме изправени пред едно не малко предизвикателство.

Имахме задачата да украсим маси и столове, които сами по себе си бяха достатъчно вълнуващи погледите. Дървените плотове избрахме да декорираме с изчистени цветови комбинации, включващи зелени и златисти нюанси.

За декора на масите използвахме естествен бръшлян, който се вписа ненадминато добре и към останалата част от украсата – арка от балони и стойка със списък на гостите. Резултатът бе леко прокрадваща се зеленина, посяваща очарование у всеки.

Дървените табелки с номерата на масите изглеждаха изключително елегантно и си хармонираха завидно добре с тъмно – зелените листа на бръшляна.

За да изглежда цялата обстановка още по-ангелска, ние избрахме да включим златни елементи – свещници и чинии с позлатен кант. Това наше решение не бе случайност – златото символизира чистотата и вечността.

Празнуващите имаха възможността да запечатат този така важен за тях ден, снимайки се пред специално обособения кът, представляващ кръгла арка, състояща се от бели и златни балони. Листата на бръшляна се увиваха нежно между тях и напомняха за онази горска нотка,  която бе заложена в целия празник.

Върху цилиндрични маси бяха разположени сладките изкушение и тортата, която се вписваше великолепно в цялостната концепция.

Украса Горско кръщене се превърна в една от любимите за целия ни екип. Вложихме старание и внимание към детайла и всичко това даде своите резултати!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати