Украса Гейша

Нека ви запознаем с розовата феерия, която сътворихме за деветия рожден ден на Жаклин! За своето празненство красивата рожденичка избра тема, деликатна и нежна като самата нея. Тема, която за екипа на Плам студио бе истинско вдъхновение. Тема, която постави в ръката на всяка една от нас ветрило и ласкаво ни прикани към незабравимо пътешествие с една единствена дестинация – загадъчния азиатски свят. Тема, която ни размечта за непознатата култура на гейшите.

Фонът на Украса Гейша бе комбинация от две плътни бледорозови пана, между които настанихме пано тип „решетка“. На него окачихме така характерните за гейшите ветрила, които пък успешно си партнираха с чудна японска вишна. Изрисувахме пастелни сини ветрила в центъра на първото плътно пано. Знаковата японска вишна изобразихме върху двете плътни пана.

Второто пано акцентирахме допълнително с арка от балони – съчетание от два розови нюанса, в която, за разкош, вмъкнахме изкуствена японска вишна. За да завършим рамкирането на декора, от лявата страна на първото плътно пано поставихме малка композиция от балони и изкуствени цветя. Знаковото съчетание от балони и цветя присъстваше и като „пълнеж“ на голямата куха цифра 9, която услужливо подсказваше колко много е пораснала Жаклин!

На преден план позиционирахме три цилиндрични маси в розов цвят, чийто нюанси напълно кореспондираха на тези на плътните пана и балоните. Масите отрупахме с тематични сладки изкушения, сред които меденки с формата на ветрила. Върху централната маса поставихме прекрасната двуетажна торта, която бе еманация на всички гейша-елементи!

Визията на декора успешно затвърдихме с автентичната фигура на гейша, която, облечена в розови пастели, като че ли радушно посрещаше гостите на тържеството. За финал, декингът на парти-локацията внесе допълнително усещане за автентичност и бе завършекът на тази приказка, облечена в японски стил.

Щастливи сме, че имахме възможността да бъдем част от незабравимия празник на Жаклин! Украса Гейша бе предизвикателство за екипа на „Плам студио“, с което, вярваме, за пореден път се справихме блестящо!

Ето я и рожденичката с клечки в косите – истинска гейша!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати