Украса в макаронени цветове

Украса в макаронени цветове е толкова бонбонена, че на човек му се иска да опита от декора. Разбира се, това го казваме изцяло в кръга на шегата. Истината е, че тази украса е много нежна и наситена с цветове. Изградихме я за малката Симонка, която навърши своите 3 годинки.

За да се получи това, което виждате на снимките, ние използвахме бели пана в различна форма, на които окачихме балонена арка в макаронени цветове. Те се преливат и имитират цветовете на дъгата – създават вълшебно усещане и са изключително актуална тенденция в цветовете сред балоните.

Както и сами ще видите, цилиндричните маси също бяха в бонбонени цветове. Тортата бе като магнит за малчуганите и те едва се сдържаха да не я нападнат. По желание на рожденичката, тя цялата беше покрита с близалки.

Подносите бяха богато отрупани с мъфини и кейк – попсове. Всички тези сладки изкушения бяха толкова цветни и допълващи самия декор.

Макароненото парти се превърна в запомнящо се за малката Симона и нейните гости. Насладете му се – има с какво да почерпите всичките си сетива!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати