Украса влак с дъга

Украса Влак с дъга беше част от рождения ден на малкия Васил. Разглеждайки отделните елементи, сме сигурни че няма как да не забележите уникалния синхрон помежду им.

За екипа на Плам Студио понякога се оказва наистина сложна задача да удовлетворим на 100% желанията на нашите клиенти. Не винаги това, което те си представят, би изглеждало така красиво в реалността.

Щастливи сме обаче, че независимо различията между хората, ние съумяваме да постигнем консенсус със всеки от вас и да сбъдваме желанията ви. Считаме, че това е нашата мисия и именно заради нея влагаме сърце и душа във всяко нещо, което създаваме!

Украса влак с дъга – сбъднато желание за един рожден ден

В началото нямахме изградена съвсем ясна концепция, но в последствие надградихме и постигнахме тази величествена украса. Всичко стартира от дъгата. Майката на двугодишния Васил държеше на това на партито на сина й да присъстват много цветове – шарени и красиви като детския свят.

Решихме да добавим и влак като елемент върху масите и по този начин се роди цветната картина, в която нямаше абсолютно нищо излишно. За да бъде още по-забавна и атрактивна сладката маса, ние разпиляхме конфети върху нея.

За малчуганите подготвихме допълнителна маса, която украсихме с бяла покривка и златен тишлайфер. Върху нея подредихме едноцветни парти шапки със златен кант, чинийки и чашки дъга. Всички те идеално контрастираха на златистата подложка, върху която ги разположихме.

В центъра на детската маса поставихме композиция от балони и цифрата две –  броят на годинките на нашия рожденик.

Беше изключително важно да изпипаме до съвършенство всеки един детайл, така че ние и семейството на Васил да изпитаме удовлетворение от крайния резултат.

Всяко едно предизвикателство ни кара да се чувстваме още по-можещи, идейни и сбъдващи. За нас няма невъзможни неща и с украса Влак с дъга затвърждаваме това!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати