Украса Бейби ТВ

И сами знаете, че най-малките герои на тържествата все още нямат изявени предпочитания към конкретен анимационен герой. Те са привърженици на цветните и забавни фигури, които ги карат да се усмихват, наблюдавайки ги в захлас.

Днешната украса е инспирирана изцяло от анимациите по Baby TV. Детски мотиви, цветове на дъгата, забавни животни и пъстра атмосфера – това представлява празникът на малкия Стефан, който навърши своята първа годинка.

Украса Бейби ТВ е отражение на душата на най-малките пакостници. Толкова много нюанси и всеки един от тях ти носи настроение и те кара да се усмихваш. Това искаха нашите клиенти, това целяхме и ние да постигнем – пъстър свят, напоен с фантазиите на най-любимите ни същества.

Както всяка една украса, така и тази бе сътворена с вълнение и ентусиазъм. Подготвихме кръг със специално разработена картина с героите, които всеки палавник обича да наблюдава в ежедневието си и да пораства с тях.

Арката от балони в цветовете на дъгата бе в уникален синхрон с маси в жълт и дървесен нюанс. Те, на свой ред, бяха препратката към голямата единица, изпълнена с по-малки балони, отново в цветовете на дъгата.

Подносите бяха отрупани с меденки, мъфини и великолепна торта, която най-малките гости нямаха търпение да опитат!

Изкуствената трева, наподобяваща прясно окосена морава, внесе толкова уют и свежест, че нямаше как да остане незабелязана.

За пореден път си даваме сметка, че един обикновен ден може да се превърне в най-специалният повод, стига човек да бъде подвластен на детайла и отдаден на това да създава шедьоври.

Насладете се на Украса Бейби ТВ, която успя да предизвика вълнение в очичките на едно малко съкровище и да го пренесе в света на любимите му герои!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати