Украса Бейби Бос

Украса Бейби Бос е един от най-забавните проекти, с които някога сме се захващали. Невъзможно е да не се усмихнете при вида на малкото бебче, всяващо респект.

Родителите на Теодор избраха да заложат именно на този персонаж. И техният избор несъмнено беше безупречен. Празникът на порасналия Тео мина великолепно и запечата безброй снимки и селфита, направени пред фото къта.

Украса Бейби бос – за пораснали момчета

Плам Студио за пореден път доказваме, че в епицентъра на фирмената ни политика заляга изцяло стремежът да сбъдваме желанията на малки и големи откриватели.

Заложихме на син и бял цвят, които бяха част от всички елементи от парти декорацията, включително и сладките изкушения.

За да блесне още повече Бейби бос украсата, добавихме жълти нотки за разкош сред захаросаните изделия. Слънчевата комбинация се хареса на всеки, присъствал на празника.

Кръглата арка, покрита с картинка на малкия герой, позволяваше да се направят най-забавните и щури снимки. Едностранната арка от балони, на свой ред, успяваше по великолепен начин да завърши декора и да го превърне в същинско произведение на изкуството.

Цилиндричните маси бяха отрупани от всевъзможни сладости: кейк – попс; целувки и торта под формата на единица.

Щастливи сме, че за пореден път доказахме, че сме в готовност да сглобим всяка една част от пъзела, докато не получим цялото изображение. За нас няма невъзможни неща. Усмивките върху лицата на малките ви съкровища са най-голямата ни награда.

Украса Бейби бос усмихна не само сладкия Тео, но и всички останали, които бяха поканени на неговия празник!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати