Украса Бамби

Кафявите очи на малката Тея ни отведоха при Бамби и горския кът, който тя обитава. Така ние сътворихме Украса Бамби.

Тази украса ни въвлича в едно безспирно пътешествие сред зеленини, цветя, ухания, песни на пойни птички и смеха на щастливи деца.

Както става ясно, Украса Бамби е лишена от балонена арка, но не и от великолепие. Постигнахме го по един по-различен начин – много фантазия и безгранично вдъхновение.

Окачихме името на детето върху зеления горски гръб, който бе допълнително декориран с цветчета в бял и розов цвят.

Маса „ONE” подсказва какъв е поводът, събрал близки, приятели и роднини на едно място, където да се веселят и споделят щастието.

Навсякъде се виждат фигури на герои от филмчето. Те присъстват и на постера, който специално изработихме за малката Тея и поставихме върху дървената рамка.

Изобилието от лакомства допълва украсата и кара детските очички да блещукат от радост.

Дървеното пано със снимки от първите 12 месеца на малката рожденичка предизвикваше усмивки, премесени с нежна носталгия.

За да бъде всичко още по-празнично, украсихме и ресторанта. Включихме свещници, салфетки, рамки с номера на масите, цветя и калъфи за столовете с прикрепени към тях панделки. А детската маса ясно се открояваше от останалите, благодарение на композицията от балони в центъра.

Разпределителното табло помагаше на гостите по-лесно да открият своите места и да се потопят в горската атмосфера.

Украса Бамби е една от онези, които ще помним дълго време. Тя е като преразказана приказка, която докосва всеки и оставя трайни следи в съзнанието му!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати