Украса бал

Категория:

Балове

Живеем във време, в което празненствата са нашата възможност да се измъкнем от сивото ежедневие и да се гмурнем в света на мечтите и надеждите.

Баловете са едно от онези празненства, които истински ни вълнуват и пробуждат красиви мисли. Те са поводите, които завършват един етап от живота на човек и започват нов – още по-смислен и още по-целеустремен.

Имахме възможността да вземем участие в украса бал на една приказно красива млада дама, която бе толкова прелестна, че без нейното участие украсата не ще можеше да заблести по този начин.

Избрахме да използваме арка от бели и розови балони, както и балони, пълни със златни конфети. Заложихме на кръгло пано, представляващо гръб, върху което изписахме Prom 2021.

Златните масички допълваха изяществото, струящо от специалния гост на партито. Върху тях поставихме великолепно красива торта.

Черно белият тоалет на абитуриентката контрастираше с цялостната украса и допринасяше за нейната завършеност.

На добър час, мило момиче!

Нека пътят ти бъде посипан с розови цветове и отвеждащ те право към сбъдване на мечтите!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати