Украса Бал Бори

Категория:

Балове

Украса Бал Бори изглежда точно така, както красивата абитуриентка си я представяше. Тук е моментът да споменем, че ние от Плам Студио бяхме ангажирани през по-голямата част от лятото с организирането на едни от най-важните моменти в живота на всеки млад човек, а именно неговото завършване.

Пандемията бе нож с две остриета – даде ни много, но и ни отне също толкова. Имахме възможността да прекараме достатъчно време у дома в компанията на любимите си хора, но бяхме ограничени от останалия свят.

Благодарение на нашите професионализъм,  бързина и безпогрешен вкус, успяхме за кратко време да реализираме всеки един бал и да го превърнем в истински магично преживяване.

Украса Бал Бори – златно изкушение

Величествена и всепоглъщаща бе тази украса. Правим ви свидетели на един нестандартен и атрактивен кът за снимки, чиято задна част представлява златни решетки. Хората, чието въображение, няма граници, веднага биха могли да изровят символиката.

Балоните нежно се разливат около златото и белия воал. Цветовете, които избрахме, бяха: бял, телесен и розово злато. Кръгът с надпис допълваше декора и подсказваше за специалния повод в живота на Боряна.

Както и сами можете да забележите, тортата е изключително атрактивна. Дълго време обсъждахме как точно да изглежда захарното произведение на изкуството. Целта на абитуриентката не бе да следва стереотип, а да създаде свой собствен шедьовър. Категорично успя.

Украсата по масите на гостите няма как да остане извън светлините на прожекторите. Тя бе също толкова вълнуваща, колкото и всичко останало.

На масите поставихме стойки със златни листа. Всеки присъстващ на празника имаше табелка, върху която бе изписано името му.

Златните подложни чинии приповдигаха настроението, докато нежно розовите салфетките бяха прецизно поставени в чаша пред гостите.

За номерирането на масите отново използвахме златни рамки, които великолепно допълваха цялото това вълшебство, наречено Украса Бал!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати