Украса Бал цветя

Категория:

Балове

Имаме удоволствието да ви представим Украса Бал цветя, сътворена от екипа на Плам студио за една млада дама, която тепърва се впуска в преследването на своите мечти.

Поглеждайки към украсата, ние виждаме грациозност, кокетност и блясък – това, което представлява балът за Мими!

Няколко са основните елементи, които успяха да придадат висока стойност на днешното ни творение.

Ще ви разкажем за всеки от тях и след това ще ви оставим да се насладите на тази „захаросана”, в добрия смисъл на думата, украса.

Едно от нещата, които толкова много харесахме, е самият стил – нежен, семпъл и женствен. Златните решетки бяха обагрени с огромни картонени цветя в златно и пепел от рози. Кръгът с надпис се открояваше до толкова, че да не си позволи да засенчи чара и изяществото на младата дама Мими.

Златната маса, на свой ред, достойно се вписваше в цялостната концепция. До нея разположихме елегантна ваза, препълнена с изкуствени пера, леко загатващи стила на Гетсби.

Има нещо много очарователно в Украса Бал цветя. За някои от гостите това бе воалът от пепел от рози, който се разливаше на пода. Други приковаваха погледа си в цветята. Трети не спираха да мечтаят, връщайки се години назад в миналото.

Всъщност няма никакво значение къде се крие онази мистериозна очарователност. Най-важното бе, че Мими се почувства също толкова специална, колкото бе тя за нас в този ден!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати