Украса бал Павлина

Категория:

Балове

Баловете са онези бляскави празненства, които е невъзможно да останат извън светлините на прожекторите. Те са еуфория, магия, копнеж, златен прашец. Те отбелязват края и новото начало – още по-вълнуващо и още по-осмислено.

Красивата абитуриентка Павлина избра нас за нейния бал и ние сме истински щастливи, че успяхме да реализираме идеята й и да я накараме да се чувстваме по-специална от всеки друг ден в живота си.

Използвахме бял кръг, покрит частично с органична арка от балони в бял, телесен, черен и златен цвят, като добавихме и прозрачни балони, отразяващи блясъка.

Върху кръглото пано изписахме „На добър час, Павлина”. Това бе напълно достатъчно, за да подскаже на всички какъв е поводът.

Златните масички си хармонираха по невероятен начин с останалата част от декора. Върху тях подредихме красиви подноси с мъфини с абсолвентска шапка, както и чудна торта, специално изработена за Павлина.

Украса бал Павлина е още едно радостно събитие, в което участвахме и вложихме цялото старание, на което сме способни.

Благодарим на Павлина за гласуваното доверие и й пожелаваме един самостоятелен и нов етап от живота й, който да й носи увереност и свежи сили!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати