Украса Бал момче

Категория:

Балове

Завършването е един от онези специални моменти в живота на всеки млад човек, които се нуждаят да бъдат запечатани по подобаващ начин. Това е денят, в който преставаме да бъдем ученици и стартираме с упорито преследване на всяка цел.

Днес празнуваме завършването на Живко. По този повод създадохме великолепна украса, която да подсили настроението както на него, така и на всичките му приятели и роднини.

Украса бал момче включваше кът за снимки и украса на масите. Изчистената й визия й придаваше класа и неподправеност.

За да бъдат още по-приветливи масите, ние разположихме в центъра им цилиндри, пълни със синя вода и плаващи свещи. Синята еко почва допринасяше за нестандартната и интересна визия.

Допълнихме с рамки с номера на масите. Абсолвентската шапка е графичен елемент, който е неизменна част от едно такова празненство.

Самият кът за снимки представляваше бяла кръгла арка, с увиващи се около нея балони в бял и син цвят.

Там, Живко и всички, уважили неговия празник, имаха възможност да си направят най-красивите, щури, забавни и сантиментални снимки, които да отлежават  във времето.

Пожелаваме на Живко попътен вятър. Нека гони мечтите си докрай и никога да не свежда глава пред трудностите. Сигурни сме, че животът му е подготвил низ от вдъхновения и изненади.

Плам Студио ви благодарим за вниманието и ви оставяме да се насладите на Украса бал момче, която сътворихме с любов и желание!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати