Украса Ариел

Украса Ариел е една от най-любимите ни. Докато я сътворявахме, мислено се пренесохме на брега на морето – там, където песента на вълните те кара да мечтаеш по-силно и да се усмихваш на живота и чудесата, които са част от него.

Украса Ариел е за малката Алекса, която навършваше своите 3 години. Много блясък, нежни форми и една приказно красива русалка, която придаваше на празника още повече магичност.

Този път арката от балони е много по-вълнуваща и запомняща се. Успяхме да изградим опашката на малката русалка и да придадем завършен вид на цялостното това празнично изкушение.

Цилиндричните маси разпръскваха блясък и отразяваха детските мечти. Те бяха богато отрупани с лакомства – сладки с русалски опашки, морски звезди и една феноменално красива торта, с която гостите да се почерпят.

Оставяме ви да се насладите на тази прелестна морска украса и да надникнете в света на малката Алекса, която навърши своите 3 годинки в компанията на любимите си герои.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати