Украса Алиса в страната на чудесата

Украса Алиса в страната на чудесата е един от онези наши проекти, в които човек може да потъне и да се почувства по един необичайно приятен начин. В тази украса вложихме много повече от труд, старание и професионализъм. На това място оставихме и частица от нас самите. И не на последно място – създадохме вълнение, което си струва да преживеете.

Всички маси, предвидени за гостите, бяха тематично украсени. Високите свещници, от които висяха чаени свещи с цветя и мъх и пеперудки, придаваха празничност и приказност.

Прекрасният самовар, обвит с бели перли, ни пренасяше в страната на чудесата и ни припомняше онази магия, до която всеки, който е чел приказката, някога се е докосвал.

Нежните пеперудки, накацали върху сребърното украшение, допълваха цялата тази картина.

В началото на ресторанта поставихме статив с настанително табло, а в близост до него ретро маса с подаръци за гостите. Те представляваха сукуленти с хартия на пеперудки и табелка с надпис „Страната на чудесата на Мари“.

Декорът за снимки бе съчетание от три пана с тематични картинки – цилиндър на шапкаря, чайници, цветя, роклята на Алиса. Арките от балони в пастелни цветове допълваха нежността на този така прекрасен повод, а именно отбелязването на първата годинка на Мари.

По арката от балони поставихме панделки и карти, които засилваха въздействието на приказната украса. Сладките разположихме в красиви подноси.

Кухата единица, пълна с балони, както и фигурата на Алиса, бяха част от фото къта.

За да бъде обаче празникът на малката Мари още по-специален и открояващ се, ние поставихме специално кресло, от което сладката рожденичка поздравяваше и приветстваше своите гости.

Преживейте с нас вълнение, което ще помним дълго. Украса Алиса в страната на чудесата ни кара да вярваме още по-силно в приказките и да ги превръщаме в част от живота си. Нека заблестим!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати