Спайдърмен парти

За третият рожден ден на Митко създадохме украса на тема Спайдърмен парти.
Спейдърмен е измислен супергерой на Марвел Комикс и е любимец на децата по целия свят. Той става един от най-популярните, трайни и разпознаваеми супергерои в света. Изключително интересна, цветна и забавна тема за рожден ден. А ето го и нашия по-различен поглед и интерпретация на Спайдърмен парти.

Украсата, която сътворихме беше с жълт, червен и син цвят. Съчетахме голяма правоъгълна арка от балони с макети на големи сгради, които са емблематични за тази анимация. Постер „Честит рожден ден Митко“, както и обемната цифра 3 допълваха украсата. А спайдърмен се подаваше върху сградите като един супергерой, готов да спаси света!

Мъфини с тематични топери и специална торта със Спайдърмен подсладиха всички гости на рожденика, а спайдърмен партито премина неусетно с много забавни игри и танци. С нетърпение очакваме следващия празник на семейството, защото сме сигурни, че отново ще ни изненадат и предизвикат с избора на тема.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати