Сладоледеното парти на Мони

Все още не искаме да изпратим лятото и затове днес сме решили да Ви зарадваме със снимките от Сладоледеното парти на Мони.

Като една истинска млада дама, Мони впечатлява със своята нежност и обаятелност. Прецизно избраният тоалет и прическа показват както нейният перфектен вкус, така и този на нейната майка.

Украсата за 9-тия рожен ден на младата дама включваше кръгла арка, върху която изградихме букет от балони в бонбонени цветове. Бели цилиндрични масички и разбира се тематична маса за сладолед, върху която окачихме ръчно изработен банер с хартиени сладоледи. Всички гости на Мони успяха да опитат от пуканките, френските макарони, плодовите салати и не на последно място- специално създадените сладоледи. А тортата беше кулминацията на красотата, която успяхме да сътворим.

Надяваме се да сме Ви вдъхновили с нашата интерпретация на Сладоледеното парти на Мони. Тематичните партита са нашата страст и нямаме търпение да видим с какви нови интересни теми ще ни зарадват нашите бъдещи клиенти! А Вие не спирайте да следите нашата работа, за да не изпуснете красотата, която създаваме.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати