Сладоледеното парти на Дара

Въпреки, че не е сезонът на сладоледите, майката на Дара избра да я зарадва с любимото и сладко изкушение и да направим Сладоледено парти за третият и рожден ден! Използвахме така модерния в последно време кръгъл параван, покрит с арка от балони в пастелни нюанси. Сладката маса бе оформена от бели цилиндрични маси в съчетание с маса в цветовете на дъгата, които бяха отрупани с много лакумства за децата- меденки, специални сладоледи и голяма торта.

Създадохме уникална рамка за снимки, която приличаше на щанд за продажба на сладолед. На една от снимките ще видите прекрасната рожденичка, която веднага влезе в роля на модел и позираше перфектно пред фотографа.

Не подминахме и детската маса, като я украсихме с покривка, парти чашки и чинийки, от които надничака изкушаващи сладоледи, а балоните с хелий отново бяха атракция за всички деца.

Насладете се на Сладоледеното парти на Дара.

Edit

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати