Сладоледеното парти на Ава

Сладоледеното парти на Ава е сред най-раздвижените ни украси, в които се усеща много закачливост, бонбонена наслада и детски полъх. Тя е нежна и в същото време някак ярка и изпъстрена с мечтите на малките момченца и момиченца.

За създаването на украсата на Ава използвахме 3 овални пана. Едното от тях е с цветовете на дъгата и захарни пръчици, придаващи му още повече вълшебност.

Другото е под формата на фунийка сладолед и черешка върху него – изцяло в духа на лятото.

Третото пано, както и сами виждате, е в телесен цвят. Избрахме неутралния нюанс, за да можем да балансираме композицията. Върху него има надпис, сочещ повода на събитието.

Прозрачните маси са част от декора за рождения ден на сладката Ава. Върху тях подредихме разтичащи се сладоледи и всякакви други сладки изкушения. Балонената арка е с преливащи се цветове. Тя подчертаваше украсата брилянтно.

Добавихме и цифрата 1, която напълнихме с балони в същите цветове, така че приказката на Ава да бъде завършена.

Масата на гостите декорирахме с розов тишлайфер в центъра. Върху него подредихме вази със сладоледени фунийки и цветя за още повече празничност и веселие.

Сладоледеното парти на Ава се превърна в запомнящо се преживяване за малки и големи. Така тази цветна феерия, поръсена със захарни пръчици, предизвика усмивки по лицата на всички гости.

Благодарим ви, че сме част от вашите най-специални поводи в живота!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати