Свето Кръщение Тома и Емма

Категория:

Кръщенета

Свето Кръщение Тома и Емма е една от любимите ни украси за този сезон. Онова, което превръща този празник в още по-вълнуващ и пленителен, е присъствието на живите цветя. Няма нищо по-прекрасно от това да усещаме онзи нежен аромат, който покорява всичките ни сетива и парфюмира въздуха около нас.

Сигурни сме, че докато разглеждате снимките, ще усетите онова аристократично излъчване, стоящо в епицентъра на днешната украса. Още по-прекрасно е, че интериорът на заведението се сля изцяло с визията на украсата. Наблюдавайки мрамора и вдигайки поглед към декоративните елементи, имаме чувството, че сме попаднали в епохата на ренесанса. Божествена красота, която човек трудно съумява да опише с думи.

За кът за снимките избрахме да използваме кръгла стойка с две асиметрични пана. Окачихме и ангелски крила за още повече разкош и магнетизъм. Балонената арка е съчетание между бял, телесен, сребърен и златен цвят. Вълнуващо преживяване, създадено специално за Свето Кръщение Тома и Емма.

Разбира се, отдадохме заслужено внимание и на масата на гостите. Освен живите цветя, които са ненадминати сами по себе си, избрахме да добавим и златни подложни чинии със салфетки под формата на ангелчета.

За една такава украса може да се говори твърде много, но често пъти сетивата ни се нуждаят от тишина, за да могат пълноценно да се насладят на изваяните флорални форми.

Плам Студио ви пожелаваме приятно разглеждане!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати