Свето Кръщение Мари

Категория:

Кръщенета

Украса Свето кръщение Мари е истински елегантна и някак ефирна. Желанието на родителите на малкото ангелче бе да изрисуваме с цветове и форми нежността, която винаги бива свързвана с този свещен празник.

През цялото време ние следвахме тази феерична линия и се придържахме към ангелското усещане, което искахме да придадем на всички гости на празника на Мари  – единствен по рода си!

Свето Кръщение Мари по нищо не отстъпва на всички останали украси, които сме имали възможност да създаваме за вас, вашите деца и най-близките ви хора.

Използвахме бял кръг, върху който разположихме прекрасно ангелче, както и надпис. Арката от балони бе в бебешко розово, сребърно и бяло. Сребърните акценти някак завършваха и подчертаваха.

Заложихме на бели цилиндрични маси, като запазихме изчистената им визия. Върху тях бе поставена красива торта за малката Мари и подаръчета за всеки един от гостите й – персонализирана свещ.

Изработихме и табло, върху което разположихме същото ангелче и добавихме надпис за приветстване на гостите.

Украса Свето Кръщение Мари ни накара да се замислим, че човек трябва да се научи да цени числото едно, защото има моменти в живота ни, които никога не се повтарят, като този например!

Почерпете се с нежност и елегантност. Дайте на сетивата си това, от което се нуждаят – емоции и вълнения! Оставете преходните неща на заден план и се радвайте на красивите мигове!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати