Свето кръщение Кари

Категория:

Кръщенета

Свето кръщение Кари е сред най-специалните, защото съчетава два повода – трети рожден ден и Свето Кръщение. Няма как да не вложим безгранично старание и креативност в изграждането на фото кът, който да запечата безброй снимки на усмихнати и щастливи лица.

Малката сладуранка Кари е почитателка на сърничката и затова ще видите леко горска препратка към украсата. Разбира се, включихме сърничката, както и добавихме зелени клонки между балоните за още повече свежест и натурално излъчване.

Нюансите, на които избрахме да се спрем, са зелено, бяло и телесно. Ще видите и златния акцент, който подчертаваше специалното ни отношение и към двата повода.

Избрахме да добавим и розови цвята, които дадоха повече цвят на украсата и подсилваха празничното настроение. Наред с това си хармонираха с горското усещане, което съвсем не се натрапваше.

Към целия този разкош добавихме и куха цифра 3, която напълнихме с балони в цветовете на партито.

Лакомства отрупваха платата и бяха в готовност да подсладят гостите на Кари.

Свето кръщение Кари се превърна в поредната ни любима. Истинско удоволствие бе да участваме в нейното създаване и реализиране.

Благодарим ви за доверието, приятели!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати