Свето кръщение Ивайла

Категория:

Кръщенета

Днес ще ви потопим в една изключително нежна украса, сътворена за малка госпожица и нейния двоен празник – Свето Кръщение Ивайла и 2 –ри рожден ден.

Едно от нещата, които навярно първи ще забележите, е сливането на украсата с натуралните цветове. Винаги сме харесвали този тип декорации, тъй като в тях се преплитат неповторими естествени багри, които единствено природата може да постигне.

За малката Ивайла и нейните два специални повода избрахме да използваме Г – образна арка с бели и телесни балони. Тях окачихме върху пано от зелена трева.

Златните хром балони са акцент, който създава усещане за още повече нежност и изящество.

Няма как да пропуснем да споменем и онези фини бели цветя, падащи по балонената арка.

Върху зелената основа окачихме златен кръг с надпис, изцяло свързан със самия повод. Добавихме също и статив, върху който разположихме постер с наш дизайн. Върху него не пропуснахме да споменем и за втория повод на Ивайла, а именно навършването на нейните две годинки.

Златните масички украсяваха цялата тази феерия от нежност и красота. Както и сами виждате, те успяваха да си хармонират великолепно с всички останали елементи от украсата.

Не пропуснахме да добавим и един от най-важните елементи при украсите за кръщене, а именно ангелчето, символизиращо чистота, закрила и невинност.

Украса Свето Кръщение Ивайла е сред най-любимите ни. Оставяме ви да й се насладите! Благодарим за доверието, което ни гласувате!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати