Свето кръщение Елина

Категория:

Кръщенета

Случвало ли ви се е да попаднете на място, чиято енергия ви кара да се чувствате по един много специален начин? Точно това изпитахме ние, докато сътворявахме Свето кръщение Елина.

Усещане за безмерна чистота, разливаща се навсякъде. Истински подарък за сетивата ни.

Белият цвят залягаше в епицентъра на украсата и именно на него дължим перфектния резултат. Това е цветът на искреността‚ идеала‚ въображението и мечтите. Той символизира истината и невинността.

Поводите в днешния ден са два – Свето Кръщение и Рожден ден. Малката Елина навършва своята първа годинка и вече има свой ангел хранител, който да бди над нея и да я пази от беди и неволи.

Заложихме на не до там семпла украса, а по-скоро на максимално изчистена визия. Комбинирахме три бели пана, балони и цветя.

Заложихме също на ретро маси, които пък на свой ред придаваха нежност на декора. Подсилваха усещането за невинност и подчертаваха въздействието на искреността.

Молещото се ангелче перфектно допълваше цялостната украса. По-добре дори не можехме да си го представим. Телесните цветове по него улавяха нюансите на балоните и си тананикаха във въздуха. Цветната аранжировка създаваше усещане за още повече празничност. Малки бели цветчета бяха настанени и върху цифрата 1 – същински букет от емоции и вълнения.

Масите бяха отрупани с всевъзможни лакомства, като в това число бяха меденки, кейк – попсове и невероятна торта.

Златните акценти съвършено се вписваха в тази чиста украса, която няма аналог. Сред балонената арка надничаха малки бели цветенца.

Окачихме пухкави крила в центъра на украсата. С тях постигнахме уникална завършеност и неподправена  смиреност. Всичко това създадохме за Свето кръщение Елина.

Благодарим за тази възможност!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати