Свето кръщение Георги

Категория:

Кръщенета

И днес имаме удоволствието да ви представим една от онези нежни, феерични и милващи сетивата украси. Свето кръщение Георги е палитра от сини, бели и златни нюанси. Всички те успяват да нарисуват онова ангелско съвършенство, което всеки път се опитваме да създадем, най-вече при украсите за кръщене.

За Светото кръщение на Георги решихме да използваме син тапициран кръг, върху който окачихме бели и пухкави ангелски крила. Името на детето изписахме със златни букви, защото този нюанс, включително и белият цвят, винаги са част от един такъв повод.

Арката от балони завършваше украсата и й придаваше още повече празничност. Отново тук избрахме да комбинираме същите нюанси – син, бял и златен. Няма как да не забележите и цифрата три, която всъщност подсказваше, че освен Свето кръщение, малкият Георги навърши и своите 3 годинки. Още един повод, който заслужава внимание и уважение.

Фигурките на ангелчета, разперили ръчички, приканваха гостите да се почерпят с настроение и вълнение.

Цялата тази украса допълнихме със златни маси, върху които подредихме подаръчетата, предназначени за всеки един от гостите на Георги.

Плам студио обещаваме, че никога няма да престанем да ви изненадваме, да ви зареждаме с положителни емоции и да провокираме най-истинските усмивки върху вашите лица!

Насладете се на тази нежност в студените зимни дни!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати