Свето кръщение Валентина

Категория:

Кръщенета

Представяме ви поредната (но и носеща своя уникален почерк) бохо-перла в короната на „Плам студио“! За украсата в бохо стил, която нашите сръчни ръце сътвориха за Свето Кръщение Валентина, използвахме съчетание на елементи от естествени материали и злато. Резултатът бе едновременно нежен, стилен и завладяващ!

Най-напред се погрижихме за празничния дух в мястото на извършването на тържествения ритуал, а именно църквата. Украсихме съда със светена вода с водопад от нежни падащи цветя и воали. Масите, които бяха предназначени за питката, меда и всичко необходимо за покръстването, застелихме със златни покривки и бял воал.

Вторият компонент на украсата „Свето Кръщение Валентина“ бе декорът за снимки – истинско райско кътче за създаване на незабравими спомени! За изработката на декора съчетахме две пана в телесен цвят, които кокетно рамкирахме с „бохо“ аранжировки от пампаска трева, екрю цветя и други видове сухи растения.

На преден план позиционирахме златиста стойка, която бе опора за изящната двуетажна празнична торта – майсторски изработена изцяло в стила на украсата!

Няма как да пропуснем да споменем и нежната фигура на ангелче, която не само озаряваше цялостната композиция, но и бе неизменният акцент, който подсказваше за повода на тържеството.

Mасите на гостите украсихме с телесни панделки и тишлайфери. За разкош и типично в стил „Бохо“, поставихме златни рингове с пампаска трева и екрю цветя. Покрихме ги с ефектно преплитащи се лампички.

Още със своето настаняване на отреденото му място на масата, всеки един от гостите се зарадва на специален подарък. Бурканче с пчелен мед, стилно украсено с бяла дантела и прецизно указващо датата и повода на празника.

Щастливи сме, че станахме част от този толкова съкровен за Валентина и нейното семейство празник! Благодарим за доверието!  

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати