Сватбеният ден на A&G

Категория:

Сватби

Сватбеният ден на A&G е една от онези украси, които ще оставят следи в сърцата ни завинаги. Когато творим за млади, усмихнати и влюбени хора, ние моментално се зареждаме с още повече муза и вдъхновение. Успяваме по брилянтен начин да облечем идеите си в реалност и да създадем точно онова, за което сме сигурни, че ще предизвика истински фурор.

Нежност, лек привкус на екзотика и огромна доза любов – това ще видите и усетите в днешната украса.

Локацията, както става ясно от снимките, е любимото ни място Мидалидаре. Изнесеният ритуал бе при водното огледало. Нямаше как да не подчертаем приказната природа с кръгла златна арка, покрита частично с цветя в бял и розов нюанс.

За гостите, с грижа и внимание, разположихме бели столчета, които декорирахме с изящни панделки. Добавихме и букетчета от страната на пътеката за още повече разкош.

Най-хубавото беше, че тържеството се случваше под звездното небе. Романтиката, която звездите успяват да изрисуват, няма аналог. Дори и най-великите художници не могат да я пресъздадат с четка и бои.

За гостите оформихме 3 маси под формата на зиг – заг. Декорацията на масите включваше аранжировки с естествени цветя по цялата дължина на масите, в комбинация със свещи. Неописуема наслада. Всеки гост имаше пред себе си златна подложна чиния, меню, тейбъл картичка и подарък медче.

Темата на сватбената украса бе „Пътуване“. Сигурно се питате защо? Отговорът е прост – любовта не познава граници. Младоженецът е българин, а булката – литовка. Двамата обаче са напуснали родните си места и живеят в Холандия.

Имената на масите бяха Рим, Дубай и Париж- все интересни дестинации.

Цветната аранжировка бе едно от нещата, които нямаше как да останат незабелязани. Използвахме красиви и богати божури, бяла и бледорозова еустома и рози. Магичен букет, състоящ се от най-красивите растения.

Стилна и елегантна бе младоженската маса. Пудра покривка, в съчетание с бял тюл и тайно подаващи се лампички, представляваше част от декорацията. За гръб използвахме 3 бели пана, върху които разположихме инициалите на младоженците.

Високите златни свещници подсилваха магията на това тържество. Те вкарваха повече светлина и романтика.

Сватбеният ден на A&G е приказка, в чието написване ние от Плам Студио имахме възможност да участваме!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати