Сватбена украса с пампаска трева

Категория:

Сватби

В унисон с непринудения и безгрижен дух на младоженците, сътворихме Сватбена украса с пампаска трева. „Бохо“ е смелостта да бъдеш различен, да си не-традиционен. Преплитането на елементи от естествени материали и свежа цветова палитра сякаш нежно нашепва “Довиждане!“ на официалното и строгото.

Сватбата на Дарина и Ангел бе неголяма, но същевременно изключително елегантна, изцяло в крак с тенденциите на бохо стила. От две години насам той се наложи като един от най-предпочитаните за сватбена украса сред младите двойки, решили да се врекат във вечна вярност.

За да случим изяществото на Сватбена украса с пампаска трева, изградихме арка за снимки с гостите. В нея съчетахме бели цветя с пампаска трева и други видове сухи растения. От двете страни на арката кокетно позиционирахме високи златнти стойки с аранжировки от упоменатите съчетания. Това не само донесе усещане за цялост, но и допълнително рамкира снимковия декор.

Mасата на гостите украсихме с тишлайфер и панделки в непретенциозен телесен цвят. Типично в стил „Бохо“, перфектно контрастирахме с избора на златни подложни чинии.

Специални персонализирани табелки, носещи нотка на закачливост, очакваха всеки гост, непременно усмихвайки го и услуживо насочвайки го към неговото индивидуално място на масата.

Запълнихме центъра на масата с различни по вид и височина вази в бял и златист цвят. В тях грижливо поставихме свежи бели цветя и различни сухи растения. Сред вазите се подаваха изящни златни свещници, което неминуемо допринесе за постигането на завършеност в цялостната украса на масата.

Убедени сме, че тази украса ще ви енергизира, ще остави у вас чувство на непринуденост и волност, ще внедри усещане за един, като че ли, вечно продължаващ празник!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати