Сватбена украса сребърен воал

Категория:

Сватби

Истината е, че за тази украса можем да ви разказваме толкова много, че в един момент ще се загубим в преживяванията си. Не крием, че тя е сред най-любимите ни проекти. И това не е само заради крайния резултат, който надхвърли очакванията ни, но най-вече заради това, че целият ни екип разбра нещо много ценно. Няма значение с какви цветове ще работим, създавайки детайли и преплитайки елементи. По – важно е човек да влага сърце и душа в това, което прави. Единствено тогава могат да се създадат произведения на изкуството. Именно като такова можем да оприличим Сватбена украса сребърен воал.

Нямаме търпение да вдигнем завесата на тази украса и да ви оставим да преживеете магията, която се носеше във въздуха през цялото време.

Ще започнем с масите на гостите, които украсихме с централен сребърен свещник, покрит с бели цветя и свещи. Сребърните подложни чинии бяха част от декорацията по масите. Ще видите още деликатно подбрани салфетки, менюта, калъфи и панделки по столовете.

Погрижихме се и за кът за снимки, който е много важен за едно такова празненство. Той представляваше бяла дървена стена, покрита с Г – образна арка от балони. На стената окачихме инициалите на младоженците.

В непосредствена близост до фото къта разположихме ретро маси, които бяха отрупани с подаръци за гостите – сукулент с послание за присъстващите.

Всеки един от графичните елементи, които ще забележите като част от сватбената украса, са дело на сватбени аксесоари и покани Плам студио – меню, кутия за подаръци, номера за масите, разпределително табло.

Разпределителното табло е също толкова бляскаво и приказно, каквато бе и самата булка. За да му придадем още повече магичност, използвахме плексиглас, на който със сребърно фолио разположихме масите и гостите.

Ще завършим с младоженската маса, която всъщност представляваше кулминацията на тази украса.

За да я превърнем в приказна и мечтана, ние използвахме бял тюл, аранжировка с цветя и сребърни свещници.

Гърбът представляваше комбинация от бяло пано с имената на младоженците и две бляскави сребърно пана. Включихме и осветление, което успя да преобрази цялостната обстановка и да придаде съвършена празничност.

За тортата можем единствено да кажем, че беше като нарисувана от велик художник!

Време е и вие да усетите магията, която ние имахме възможност да преживеем, заедно с Валерия и Георги в Сватбена украса сребърен воал!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати